V Fizioterapiji Reven – Centru zdravja vam poleg fizioterapevtskih storitev nudimo različne aktivnosti za izboljšanje gibljivosti, revitalizacijo in pomladitev. Z rednim kontinuiranim treningom boste izboljšali telesno pripravljenost in pridobili dodatno energijo.

Vadbeni programi so primerne za tiste, ki so opravili terapije na delovni nalog in bi želeli pod strokovnim vodstvom fizioterapevta, kineziologa ali usposobljenega inštruktorja nadaljevati z zahtevnejšimi vajami.

Programi so namenjeni tako telesno nedejavni populaciji kot tistim, ki se po raznih dogodkih (poškodbe, nesreče, bolezni) vračajo v različne oblike telesne dejavnosti, saj jim naši program lahko služijo kot obnovitev osnovne telesne pripravljenosti. Prav tako so programi namenjeni tudi mladostnikom in športnikom, ki želijo telesne reakcije obrniti v svoj prid.

Razgibajte svoj um in telo v prijetnem vzdušju in pod strokovnim vodstvom fizioterapevtov, kineziologov in usposobljenih inštruktorjev.


Za vadbe: PLESNA REKREACIJA, HOT JOGA IN sTREs-OUT sprejemamo prijave!

Z vadbo pričnemo v oktobru. Za program sTREs-OUT se je potrebno prej udeležiti uvodne delavnice oTREsi sTREs.

Prijavite se lahko tako, da pošljete elektronsko sporočilo na narocanje@t-2.si ali pokličete na telefon 064 252 802.

Člani naših vadb imajo 15% na VSE STORITVE Centra zdravja!
NIRVANA fitnes-pilates

Želiš oblikovati in hkrati razstrupiti svoje telo? Si na robu izgorelosti? Želiš obvladati stres v svojem življenju? Potrebuješ fokus? Verjameš, da je vse to mogoče na preprost in sproščujoč način? 

Preizkusi Nirvano fitnes-pilates za telo in duha. Nirvana fitnes-pilates je kombinacija elementov razteznih ter krepilnih vaj iz joge in pilatesa, ki jih izvajaš ob ritmičnem dihanju in spremljavi poživljajočih ritmov izbrane glasbe.

Pridi in preizkusi Nirvano fitnes-pilates. Tvoj um in tvoje telo ti bosta hvaležna.

CENA : 35 eur/mesec

Vodi: Bojana Reja


PLESNA REKREACIJA

Vabimo vas, da se nam pridružite na plesni rekreaciji. Skozi glasbo bomo spoznali različne plesne gibe in aerobiko, obenem pa se dobro raztezali in naredili tudi kakšno vajo za krepitev mišic. Ples dokazano zmanjšuje napetost in pritisk ter hkrati izboljšuje telesno pripravljenost. 

Koliko časa traja? 60 min

Kaj bomo delali? Na začetku ure se bomo najprej ogreli in malo raztegnili. Temu bodo sledile vaje za krepitev mišic in ravnotežje. V glavnem delu se bomo naučili plesno koreografijo, katero bomo tudi večkrat ponovili. Na koncu pa se bomo ohlajali in sproščali. Vsaka ura bo malce drugačna, z različnimi poudarki.

Za koga je namenjena? Namenjena je za vse, ki jih ples veseli in bi se obenem radi tudi dobro razgibali! 

Pridi in zapleši z nami v ritmih glasbe!

CENA: 30 eur/mesec

Vodi: Sara ŽivkovićTEČAJ MEDITACIJE

Na meditaciji uravnotežimo delovanje psihofizičnega telesa, se učimo biti prisotni v trenutku in okrepimo življenjsko moč. To nam pomaga, da lažje premagujemo vsakodnevne težave in stres.

Ob zvokih indijanske piščali se popolnoma sprostimo, umirimo in napolnimo s svetlobo.

Meditiramo sede na stolu, zato vabljeni prav vsi.

Prijave: 040/555/228

CENA: 30 eur/mesec

Vodi: Polona Gašperin


[

JOGA – sproščanje in vadba ob zvočni spremljavi

Sprostite se ob blagodejnih zvokih indijanske piščali in se prepustite očiščevalni vibraciji. Z nežnimi in tudi bolj dinamičnimi jogijskimi položaji okrepite svoje telo in duha, z dihalnimi tehnikami na koncu vadbe pa se še globinsko sprostite, umirite misli in iz telesa očistite strupe.

Vadba je primerna za vse starostne skupine.

Prijave: 040/555/228

CENA: 35 eur/mesec

Vodi: Polona Gašperin

TERAPEVTSKA TELOVADBA

Redna preventivno-kurativna vadba, ki je primerna za ljudi, ki se srečujejo z najrazličnejšimi zdravstvenimi težavami in so jim ostali vadbeni programi prezahtevni. Terapevtska telovadba je vadba za zdravo hrbtenico, za osteoporozo in dobro telesno držo. Je strokovno vodena skupinska vadba, kjer se posvečamo predvsem ohranjanju gibljivosti, moči, ravnotežju, funkcionalnosti hrbtenice in ostalih sklepov ter ostalim problemom, ki se pojavljajo v vseh življenjskih obdobjih.

Na vadbi uporabljamo različne rekvizite za krepitev, male žoge, elastične rekvizite, uteži …

Primerna za telesno nedejavne in manj dejavne posameznike.

Vodijo:


Nika Kovač

Sara Živković

Brigita PrevcsTREs OUT

Revolucionarna metoda za sproščanje napetosti stresa po metodi TRE. Vključuje niz zaporednih vaj, ki sprožijo naravni mehanizem tresenja, s katerim sprostimo odvečno napetost in stres iz telesa. Namenjena je vsem, ki si želite naučiti na nežen, varen in popolnoma naraven način otresti napetosti in stresa iz telesa in biti bolj v stiku s svojim telesom.

Primerna za mladostnike, športnike in aktivne posameznike.


Za program sTREs-OUT se je potrebno prej udeležiti uvodne delavnice oTREsi sTREs

CENA: 10 eur/obisk

Vodi: Darja Reven


ABSOLUTE HOT JOGA

Absolute Hot joga ali vroča joga je vadba, ki se opravlja v ogreti sobi. Sestavljena je iz serije 50-ih položajev, ki sistematično zdravijo telo od znotraj navzven. Izbrani so zato, da okrepijo, podaljšajo, učvrstijo in obnovijo vsako kito, mišico in vez v vašem telesu. Toplota in sistem vadbe že v prvih vadbah izoblikujeta vaše telo in vam ob redni praksi željeno telesno težo pomagata obdržati. Prav dejstvo, da jo izvajamo v ogretem in vlažnem prostoru, jo loči od drugih jog in ji daje tisto nekaj več. Toplota namreč sprosti in zmehča mišice ter sklepe, pa tudi krepi, zdravi in razstruplja telo. Zdravi stanja kot so artritis, kronične bolečine v hrbtenici, težave z dihali, osteoporoza, astma in obolenja dihal, kalcinacije, itd.
Vadba občutno zmanjša nivo stresa, sčisti vašo kožo, ohranja njen mladosten videz in je primerna za vse!

75 minut

CENA : 50 eur/4 obiski (veljavnost 1 mesec)

Vodi: Mojca Kunaver