V Fizioterapija Reven – Hiši zdravja, Vam poleg fizioterapevtskih storitev nudimo različne aktivnosti za izboljšanje gibljivosti, revitalizacijo in pomladitev. Z rednim kontinuiranim treningom, boste izboljšali telesno pripravljenost in pridobili dodatno energijo.

Vadbeni programi,  so primerne za tiste, ki so opravili terapije na delovni nalog in bi želeli pod strokovnim vodstvom fizioterapevta, kineziologa ali usposobljenega inštruktorja nadaljevati z zahtevnejšimi vajami.

Programi so namenjen tako telesno nedejavni populaciji kot tistim, ki se po raznih dogodkih (poškodbe, nesreče, bolezni) vračajo v različne oblike telesne dejavnosti, saj jim naši program lahko služijo kot obnovitev osnovne telesne pripravljenosti.

Naši programi pa so namenjeni tudi mladostnikom in športnikom, ki želijo telesne reakcije obrniti v svoj prid.

Torej so programinamenjeni vsem, ki si želijo doseči harmonijo telesa in duha ter doseči psihofizično ravnovesje.

Razgibajte svoj um in telo v prijetnem vzdušju in pod strokovnim vodstvom fizioterapevtov, kineziologov in usposobljen inštruktorjev.

TERAPEVTSKA TELOVADBA 60 min

Redna preventivno-kurativna vadba, ki je primerna za ljudi, ki se srečujejo z najrazličnejšimi zdravstvenimi težavami in so jim ostali vadbeni programi prezahtevni. Terapevtska telovadba, je vadba za zdravo hrbtenico, za osteoporozo in dobro telesno držo. Je strokovno vodena skupinska vadba kjer se posvečamo predvsem ohranjanju gibljivosti, moči, ravnotežja, funkcionalnosti hrbtenice in ostalih sklepov ter ostalim problemom, ki se pojavljajo v vseh  življenjskih obdobjih.

Na vadbi izvajamo najrazličnejše oblike treningov od Pilatesa, Joge, krožne vadbe, uporabljamo različne rekvizite za krepitev, male žoge, elastične rekvizite, uteži.

Primerna za telesno nedejavne in manj dejavne posameznike.

[/vc_column]
[/vc_row]

NIRVANA FITNES 60 min – nov revolucionarni revitalizacijski progam

NIRVANA fitnes je edinstven sistem, ki povezuje pozitivno, relaksacijsko in zdravilno glasbo, ritem, zvok, s kombinacijo Pilates, Jogijskih in funkcionalnih vaj za izboljšanje gibljivosti, moči in oblike telesa ter posebno tehniko in ritmom dihanja.
Ta kombinacija ustvarja čudovito rešitev za harmoniziranje dandanašnjega hitrega, kaotičnega in stresnega načina življenja.

UŽIVAJTE OB ZDRAVILNI GLASBI Z BIAURALNIMI THETA VIBRACIJAMI !

Primerna za mladostnike, športnike in aktivne posameznike.

HOT STRECH 90 min

Hot Strech je raztezanje v ogrevanem prostoru. Telo se ogreje, pospeši se cirkulacija in razstrupljanje. Hot strech je serija joga položajev, ki sistematično zdravijo um in telo od znotraj navzven. Ti položaji okrepijo, podaljšajo, učvrstijo in obnovijo vsako mišico, kito in vez v našem telesu. Mišice, mišične ovojnice postanejo bolj elastični. Višja temperatura omogoča večjo gibljivost sklepov. Okrepi se imunski sistem. Pokurite lahko 600-1000 kalorij. Povečuje se moč volje in samonadzora.

Hot strech vadba, vzdržuje zdravo telo in um, pomaga preprečevati in zdraviti kronične bolezni, težave s hrbtenico, stres. Vadba je odlična za športnike, saj omogoča intenziven razteg vseh mišic telesa in tako prepreči morebitne poškodbe.

Primerna za mladostnike, športnike in aktivne posameznike.

sTREs out vadba 60 min

Revolucionarna metoda za sproščanje napetosti stresa po metodi TRE. Vključuje niz zaporednih vaj, ki sprožijo naravni mehanizem tresenja, s katerim sprostimo odvečno napetost in stres iz telesa. Je namenjena vsem, ki se želite naučiti na nežen, varen in popolnoma naraven način otrestinapetosti in stresa iz telesa in biti bolj v stiku s svojim telesom.

Primerna za mladostnike, športnike in aktivne posameznike.

V skupino se lahko vključi vsak, ki ima za seboj vsaj 3 individualne izkušnje s TRE ali TRE delavnico.

JOGA 75 min

Joga ima popolno koristi za vaš telo in vaš um!

Napolni nas z energijo, stimulira delovanje notranjih organov, pomaga sprostiti napetosti v telesu in umirja naš um.

Joga je primerna za vse starosti in vsako stopnjo pripravljenosti.

Ob poškodbah in morebitnih težavah se pred vadbo posvetujte z inštruktorico, saj se vadba individualno prilagodi vašim potrebam.

FUNKCIONALNI TRENING ZA NAJSTNIKE

Trening za najstnike je namenjen vsem najstnikom, saj je pomembno da je njihovo telo čim bolj funkcionalno, uporabno in zdravo. Iz tega razloga organiziriamo različne, individualno prilagojene vadbe.

Zaradi hitre rasti pri najstnikih pride do rušenja mišičnega ravnovesja in do mnogih težav s koleni, hrbtenico in drugimi mišičnimi skupinami, ki niso dovolj močne za izvajanje različnih športnih aktivnosti (nogomet, košarka, odbojka, tek..) Zato sistematično razvijamo in ohranjamo vzdržljivost, moč, ravnotežje, koordinacijo, stabilizacijo, gibljivost in s tem vplivamo na pravilen razvoj, na pravilno in dobro telesno držo, podprto z močnim mišičnim steznikom. Vaje izhajajo iz funkcionalnih gibanj v vsakdanjem življenju in spodbujajo razvoj celotnega telesa ter vseh motoričnih sposobnosti. Poleg funkcionalnega treninga, vključujemo tudi vaje, ki pomagajo sprostiti napetosti v telesu in umirjajo um.

Vaši najstniki in njihovo telo vam bodo hvaležni, saj je to zagotovo eden najboljših vadbenih programov  za najstnike.

1-30_grande

INDIVIDUALNA VADBA ali OSEBNO TRENERSTVO

Če ne želite vaditi v skupini ali želite, da se trener posveti samo vam, smo za vas pripravili tudi INDIVIDUALNE VADBE Z OSEBNIM TRENERJEM. V tem primer
Osebni trener nenehno sodeluje z vadečim, spreminja program in tako omogoča hitrejšo in pravilno pot do uresničitve željenih vadbenih, zdravstvenih, telesnih in drugih ciljev. Osebni trener upošteva Vaše želje, Vaše posebnosti, telesno in zdravstveno stanje ter Vašo dejansko fizično in kondicijsko pripravljenost. Lahko izberete individualno vadbo ali vadbo v manjši skupini.

To je vadba namenjena in usmerjena v posameznika in upošteva posameznikove želje.

Individualna vadba v naši Hiši zdravja zajema:

  1. Funkcionalni trening
  2. Vaje za mišice medeničnega dna
  3. Vaje za zdravo hrbtenico
  4. Individualna vadba pod strokovnim vodstvom (kineziolog, fizioterapevt)
    termini po dogovoru (od 1 do 4 udeleženci ali 1-2 )
  5. vadba za mladostnike
  6. vadba po poškodbah
  7. vadba po zaključenem zdravljenju
  8. vadba za povrnitev telesa v stanje pred poškodbo.